Velkommen hjem til meg!

Hei, jeg heter Abelone og jeg er en unormalt positiv og målrettet 46 år gammel dame. Mamma til to tenåringsgutter og en dvergschnauzer valp. Dataingeniør som elsker duppeditter og alt som kan gjøres smart. Overvektig, litt mer glad i mat enn i trening og med stort sosialt behov. Jeg har for mange interesser, for få timer i døgnet, for mye ting og for mange halvferdige prosjekter. Dessuten er jeg helt gjennomsnittlig begavet, jeg utmerker meg ikke på noe område. Og det er helt greit. For jeg elsker det kaotiske livet jeg lever.

Og jeg elsker å skrive. Det har blitt nedprioritert de siste årene, men jeg savner det. Så jeg opprettet denne bloggen som skal være mitt kreative hjørne. Kanskje dele litt av mine erfaringer, tips og tanker? Jeg håper du vil finne noe som inspirerer deg, utfordrer deg eller bare får deg til å smile.

Jeg ser for meg at jeg vil skrive om hvordan jeg nyter naturen og de små gledene i livet, enten det er en spasertur i skogen, en kopp te på verandaen eller en blomst i vinduskarmen. Om hvordan jeg sparer penger og planlegger for fremtiden, uten å ofre livskvaliteten eller glemme drømmene mine. Men så har jeg så mange interesser at det fort kan komme noe om surdeig, miljøvern, glutenfrilivsstil, problemet med kollektivtrafikken eller livet med hund. Det snakkes ofte i bloggverdenen om å finne sin nisje. Men jeg er ikke bare en ting, og det tror jeg ikke du er heller. Og jeg tror ikke på at du blir så forvirret at mine tankesprang at du ikke klarer følge meg. En ting som er viktig for meg er at jeg ikke skal ha dårlig samvittighet om jeg ikke skriver mye innlegg ofte nok. Skrivingen skal gi meg energi, ikke bli en plikt. Jeg håper du også er bevisst på at det som skal gi deg glede ikke blir energityver i hverdagen.

Selvsagt håper jeg at du vil følge med på bloggen min og legge igjen en kommentar hvis du har noe på hjertet. Jeg setter pris på tilbakemeldinger og dialog, for selv om jeg skriver fordi jeg har lyst, så er det kjekt å føle at man ikke snakker til veggen! Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg og høre dine historier, meninger og ideer.

Velkommen inn i mitt atelier, vi snakkes snart!

Abelone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *